Stappen

1. Kennismaking

Belangrijk is dat u vertrouwen heeft in onze werkwijze en mensen. Daarom beginnen we eerst met een vrijblijvende kennismaking. U geeft dan in grote lijnen aan wat u wilt, wij wat we kunnen bieden.

2. Intake

Is er wederzijds vertrouwen? En gaat u met ons in zee? Dan hebben we een intake, een uitgebreider onderzoek. We nemen de tijd om uw wensen en mogelijkheden helder te maken. We willen er zeker van zijn dat we een juist vervolg met u vaststellen.

3. Plan van Aanpak

Na deze eerste kennismaking maken we een Plan van Aanpak. Dit bestaat uit een concrete route naar verwezenlijking van uw carrièrewens. Bent u akkoord? Dan gaan we aan de slag!

4. Aan de slag

Afhankelijk van uw vraag en situatie bieden wij u looporiëntatie, outplacement of coaching. Elke vorm van begeleiding heeft een eigen aanpak, die wordt afgestemd op datgene wat u nodig heeft. Daarnaast hebben we aparte modules voor speciale wensen en problemen.

5. Rapportage en advies

Tussentijds en aan het eind van het traject maken we een verslag, waarin de mogelijkheden en keuzes staan beschreven. U krijgt een transparant overzicht van kansen en belemmeringen met betrekking tot werk en eventueel scholing.

Wibbens loopbaanbegeleiding

De Gang 1A
9531 JK Borger

Guyotplein 5-2
9712 NX Groningen

Postbus 13
9530 AA Borger

phone  088 - 2383260

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuurlocaties:
Alkmaar, Amersfoort, Assen, Enschede, Heerenveen, Zwolle

twitterLinkedIn